CSAK CSINÁLD

Inforfess

Inforfess

5 mód hogy minden nap motivált legyél!

2017. november 22. - Inforfess

motivation.jpg

Gyakran van hogy elveszítjük a magunkba vetett hitünket ez által pedig nem sikerülnek úgy a dolgok ahogyan elterveztük. Ennek az egyik fő oka az hogy nem vagyunk elég motiváltak! Biza biza, fontos hogy minden nap rendelkezz a megfelelő motivációval de szerencsére van erre gyógymód, nem is egy!

Egész pontosan 5 módja is lehet annak hogy minden nap motivált legyél! Lássuk hát.

  1. Töröld ki a negatív gondolatokat és ne is enged többet be!

ed1914_5_tipps_motivation_banner_jpg_960x400_c.jpg

Hogy mit jelent ez? Hajlamosak vagyunk mindig a legrosszabbra gondolni, ha valami nem sikerül akkor annak következtében a negatív gondolatok el árasztják a fejünket esetleg ha másnak nem sikerül valami és tudomást szerzünk róla akkor elkezdünk azon gondolkodni hogy ha neki nem sikerült, nekem miért sikerülne? Ezek a legrosszabb dolgok, egyszerűen nem engedheted meg magadnak hogy a negatív gondolatok, dolgok megfertőzzenek! Nem sikerülhet minden elsőre zökkenőmentesen de ez nem azt jelenti ha nem sikerült akkor soha nem is fog.. 

     2. Motiválj másokat ez által te is motivált maradsz!

office-meeting-happy.jpg

Igen, ha másokat inspirálsz, motiválsz akkor rád is rád ragad! Egyrészt mert benned van hiszen ha nem lenne nem mondanád. Másrészt segíteni próbálsz másokon inspirálod őket hogy ne adják fel, csinálják és sikerülni fog ez által te is kapsz saját magadtól egy löketet ami segít el érni a céljaidat, ami motiválttá tesz a mindennapokban!

     3. Arra figyelj amit el akarsz érni, meg akarsz valósítani!

image01.jpg

Fontos hogy a végcélra koncentrálj! Ha azt nézed hogy milyen akadályok vannak, hogy mi miatt nem tudod az adott dolgot megcsinálni lehet azért mert nincs elég pénzed vagy mert egyedül vagy, esetleg sok idő, kemény munka, ezek keltik életre benned a negatív gondolatokat és ezért hátrálsz meg és így már nemfog annyira érdekelni s lehet hogy pont egy olyan ötlet véghezvitelét dobtad el ami gazdaggá tenne csak azért mert a negatív dolgokra fókuszáltál nem pedig a célra! 

     4. Használd az internetet


internet-for-english.jpg

Az internet nagy segítség lehet hogy motivációt szerezz! Rengeteg motivációs csoport van, előadók, videók olyan embertől akik sikereket értek el az életben és szeretnének téged is erre sarkalni, motivációt, utat adnak ami segíthet neked és ehhez ingyen hozzáférhetsz, tehát minden adott ahhoz hogy a negatív gondolataid helyét átvegye a pozitivitás hogy minden nap rendelkezz a kellő motivációval. A többi már csak rajtad áll! 

     5. Olyan emberekkel vedd körül magad akik előre és nem hátra visznek! 

succes.jpg

Kifejezetten fontos hogy olyan emberekkel töltsd az idődet akik nem a problémáikról beszélnek állandóan, akik nem azt szajkózzák mindig hogy mi az ami nem sikerülhet, hogy milyen rossz az élet, hogy amit te akarsz az nem valósítható meg. Nem szabad engedned hogy meg rontsanak hogy a negatívitásúkat rád erőltessék! Mit tehetsz ha olyan társaságba vagy akik ilyenek? Egyszerű,válts társaságot! Ismerkedj olyan emberekkel akik inspirálnák, akik ötletekről beszélnek akik sikerorientáltak, akik céltudatosak! Így te is megvalósíthatod azt amit szeretnél!

Az összevisszaságban találd meg az egyszerűséget, a hangzavarban a harmóniát. A nehézségek közt mindig ott van a lehetőség. Albert Einstein

A bejegyzés trackback címe:

https://inforfess.blog.hu/api/trackback/id/tr5913346341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása