CSAK CSINÁLD

Inforfess

Inforfess

1 hiba amit ne kövess el nap mint nap!

2019. február 20. - Inforfess

sad-man-on-steps.jpg

Sok hibát követ el az ember életében ami természetes, hiszen nem vagyunk tökéletesek avagy pont igy vagyunk azok, hogy hibázunk.

Személy szerint én azt vallóm, hogy merjünk hibázni amennyit csak lehet!

Hogy miért?

A hibák által szerzett tapasztalatokból építünk várat, azok amik visznek előre és megmutatják azt, hogy legközelebb hol ne rontsuk el. Bizonyára egyet értessz abban, hogy 10 hiba elkövetése után magabiztosabb és tapasztaltabb leszel, mintha nem csinálnál semmit félve attól hogy hibázni fogsz, mert bizonytalanságba élni rosszabb mint néha elkövetni egy két hibát.

Ez az az 1 hiba amit nem szabad el követni, egy hiba amibe nap mint nap sok ember bele sétál, mert természetessé vált igy élni, természetessé vált az, hogy rendszeresen hagyjuk magunkat befolyásolni. 

NE HAGYD MAGAD BEFOLYÁSOLNI ÉS NE HAGYD MAGAD LEBESZÉLNI ARRÓL AMIT SZERETNÉL!!

 

Talán már közhelyessé vált ezt szajkózni de sajnos ezt látva a keseredettség fog el. Megannyi nagyszerű ötlet megy a kukába csak azért mert azt mondják rá, hogy nem müködne, nem jó ötlet, azért megy a kukába mert lebeszélésre került. 

Hogy miért?

Mert hagyod befolyásolni magad amikor aztmondja "egy okos" hogy ezt ne csináld. 

Félreértés ne essék! Én nem azt mondom, hogy soha semmilyen körülmények közt ne kérd ki mások véleményét, mert nem erről van szó. 

Bármibe is kezd az ember, bármit is akar vagy épp nem akar, az ne azért legyen mert ezt mondják vagy mert nem mondják. 

Kövess el 100 hibát és gazdagabb, tapasztaltabb, okosabb, büszkébb és boldogabb leszel vagy ne csinálj semmit csak mert ezt mondták neked és akkor élj tovább abba a bizonytalanságba amibe még egy saját önálló döntést sem vagy képes meghozni.

A döntés a te kezedben van, ahogy az irányítás is, mert a saját életedről csak te dönthetsz! 

A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz. ~Elbert Hubbard~

A bejegyzés trackback címe:

https://inforfess.blog.hu/api/trackback/id/tr7314638796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása