CSAK CSINÁLD

Inforfess

Inforfess

A LEHETETLEN MINT LEHETŐSÉG!

2017. december 14. - Inforfess

nem_lehetetlen.jpg

Mindnyájunk élete a nagyszerű lehetőségek sorát lehetetlennek tűnő helyzetek álruhájában tárja elénk. Charles Swindoll

Néha a lehetőséget egy pillanatnyilag lehetetlennek tűnő helyzetben tárja elénk az élet. Ilyenkor sok ember visszakozva és megtorpanva lép vissza egyet és éli tovább az életet. A félelem, a szégyenérzet, a stressz, a rossz társaság, a negatív hatások miatt lemondanak egy olyan lehetőségről ami kisebb nagyobb erőfeszítések által akár az életük megváltoztatását is jelentené a jó irányba. 

Jobb úgy visszatekinteni az életedre és azt mondani, hogy "Hihetetlen, hogy megtettem!", mint azt mondani, hogy "Bárcsak megtettem volna!". Lucille Ball

Sajnos ilyenkor van az, hogy az ember amit elutasított egyszer, azt később valamilyen formában az élet megmutatja neki, megmutatja hogy mit hagyott ki és akkor van az a pont hogy "Bárcsak meg tettem volna, bárcsak nem hagytam volna lebeszélni magamat, bárcsak nem féltem volna az újtól, bárcsak nyitott és rugalmas lettem volna, bárcsak így és bárcsak úgy" és ez sokkal fájdalmasabb annál mint ha akkor megpróbáltad volna és esetleg bele törött volna a bicskád. 

Nos ebből a tanulság az lehet, hogy cselekedni kell, nem szabad megtorpanni az új dolgoktól és azoktól amik látszólag lehetetlennek tűnnek. Nem engedheted befolyásolni magad, mert ha engeded rengeteg mindent elveszíthetsz úgy, hogy még csak észre sem veszed csak később amikor már nem lesz meg a lehetőséged és bánni fogod.

Ha valaminek nekifogsz és nem sikerül attól nem leszel kevesebb, csak is több lehetsz a folyamat miatt amin keresztül mentél viszont ha nem csinálsz semmit ha megtorpansz mindig az első nehézségnél, vagy még csak el sem kezdesz semmit, akkor nem fogsz fejlődni, nem fogsz tovább tudni lépni és mindig csak ugyanolyan maradsz.   

Az nem a te hibád, ha szegénynek születsz, az viszont igen, ha úgy is halsz meg. Bill Gates 

A bejegyzés trackback címe:

https://inforfess.blog.hu/api/trackback/id/tr10013499347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása