CSAK CSINÁLD

Inforfess

Inforfess

ÚJÉV, ÚJ LEHETŐSÉGEK!

2017. december 31. - Inforfess

sunrise-182302_960_720.jpg

Az év utolsó napján az ember leül egy picit és összegzi, hogy mi is történt vele az elmúlt 365 nap során. Egy év alatt számtalan dolog történhet és változhat a nagyvilágban amihez alkalmazkodnunk kell függetlenül attól, hogy épp mit szeretnénk de ez nem jelenti azt, hogy ne tudnánk megvalósítani az év elején kitűzött célokat, a régóta dédelgetett álmokat. 

Egy új év jelenthet egy tiszta lapot is, egy új kezdetet amiben lehetőségünk nyílik arra, hogy megteremtsük, elérjük azokat a dolgokat amikre oly nagyon vágyunk. Kisebb nagyobb kudarcok árán sikerülhet is csak kitartóak kell hogy legyünk. Bizonyára a 2018-as év sem lesz könnyebb semmivel sem, viszont keményebben és tapasztaltabban vághatunk bele az új év adta lehetőségek kihasználásba, "rejtelmeibe". 

ÚJÉV, ÚJ LEHETŐSÉGEK 

Minden évnek buzgóan, akaratosan, kitűzött céloktól fűtve vágunk neki, de valahol az év közepefele azt látni, hogy az emberek céljai feledésbe merültek, az a nagy lendület sajnos lecsillapodott és az életet nem élvezve gürcölnek a megélhetésért s a számlák kifizetéséért. MIÉRT!? Bizonyára a számlákat akkor is ki kell fizetni ha elérted a céljaidat és a megélhetésért akkor is erőfeszítéseket kell tenni de miért ne gürcölnél a céljaid elérése érdekében is ha eleve minden nap azt teszed? Miért ne tennél erőfeszítéseket a céljaid érdekében ha eleve minden nap azt teszed? Miért ne érhetnének kudarcok a céljaid felé vezető úton ha azon kívül is ér kudarc? Bizonyára jobban megéri egy célért küzdeni, szenvedni, mert így megkapod annak a lehetőségét, hogy eléred azt amit akarsz. 

A lényeg, hogy amilyen erőbedobással indítod az év első napjait olyan legyen az év összes napja. Nem az lesz a baj, hogy esetleg fél évre rá még nem tudtad megvalósítani amit szerettél volna, hanem az a baj, hogy fél évre rá látva hogy nem sikerült, feladod és visszatérsz a mókuskerékbe.

Túl sokan azért nem élik meg az álmaikat, mert a félelmeiket élik. Les Brown

Ne engedd, hogy az a szikra ami ott volt JANUÁR 1. az eltűnjön fél évre rá. 

achievement_goal_mountain.jpg

Ez az év annyira lesz a te éved amennyire te akarod, hogy az legyen!

Nem számít, milyen lassan mész, amíg nem hagyod abba. Konfuciusz

 

A bejegyzés trackback címe:

https://inforfess.blog.hu/api/trackback/id/tr9413535893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása