CSAK CSINÁLD

Inforfess

Inforfess

NE ADD FEL IDŐ ELŐTT!

2017. december 16. - Inforfess

top-of-the-mountain_1.jpg

Sok sikertelen ember van, aki nem vette észre, hogy milyen közel volt a sikerhez, amikor feladta. Thomas Edison 

Látva Thomas Edison példáját, aki az izzólámpa feltalálója volt, mint közismert neki sem ment egyből ennek tökéletesítése. Pontosítva nem kevesebbszer mint 1000-szer látott hozzá hogy működő képessé tegye. Nos mi lett volna ha feladja mondjuk 30 után? Lehet, hogy nem lenne lámpa most!?.. És a 30 még messze van az 1000-től. 

Bizonyára ő sem tudta, hogy mikor fog sikerülni végül, csak csinálta és csinálta.

Így van, vagy így lehet ez a te céloddal is aminek a megvalósításán dolgozol éppen vagy már esetleg feladtad és elkönyvelted, hogy nem sikerülhet. Pedig lehetséges, hogy egy minimális erőfeszítésnyire lett volna már csak, nem tudhatod.. Ahogy azt sem tudhatod, hogy mekkora befolyással lehetett volna az életedre ha egy picivel tovább mentél volna és sikerült volna.

Edison-nak 1000 próbálkozásba került amíg sikerült de ez nem azt jelenti, hogy neked is 1000-szer kell esetleg jelentkezned egy állásra amíg felvesznek vagy bármi mást ilyen sokszor kell megpróbálnod. Ez csak egy példa volt arra, hogyha ő nem adta fel még ennyi próbálkozás után sem, akkor neked sem kellene meghátrálnod idő előtt. 

Amire nagyobb figyelmet kell fordítanod:

  • Kitartás 

  • Társaság amely körülvesz 

  • Negatív hatások elkerülése vagy leküzdése 

  • Mások véleménye ne legyen hatással a munkádra/célodra/szenvedélyedre

  • Ne szégyelld amit csinálsz 

  • Motiváció

  • Eggyel többször állj fel, mint ahányszor elbuktál! 

  • Ne félj attól, hogy hibázni fogsz (Merj hibázni) 

  • A kudarc = tapasztalat (Sok kudarc-rengeteg tapasztalat= SIKER) 

A legtöbb ember élete legnagyobb sikerét akkor érte el, amikor tett még egy lépést, miután úgy tűnt, hogy élete legnagyobb kudarca fog bekövetkezni. Brian Tracy

perseverance-c15a7e5a0fb7eec5da01d8ca11f457f0.jpg

NE ADD FEL SOHA! 

A bejegyzés trackback címe:

https://inforfess.blog.hu/api/trackback/id/tr4213504901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása