CSAK CSINÁLD

Inforfess

Inforfess

3 egyszerű mód, az új szokások kialakításához!

2017. december 29. - Inforfess

businessman-hd-wallpaper_1.jpg

Ahhoz, hogy sikeres legyél, meg tudd valósítani azokat a kisebb-nagyobb dolgokat amiket szeretnél, bizonyos szokásokat kell elsajátítanod, kialakítanod a mindennapjaidhoz. Emellett fontos, hogy felismerd az életedet nem építő káros szokásaidat is és egyszerűen el kell hagynod. Például ha rágod a körmöd amikor stresszes vagy, ez egy rossz szokás ami társaságban nem valami szép dolog. 

Az emberek viselkedése nagy százalékban a szokásokon alapszik, az olyan viselkedéseken amit újra meg újra megismétlünk anélkül, hogy gondolkodnunk kellene rajta. Ahhoz, hogy új szokásokat alakíts ki, csak annyit kell tenned, hogy óda figyelj néhány dologra: 

Légy nyitott a változásokra, új dolgokra.

Ez annyit jelent, hogy ne félj változtatni egyes dolgokon csak azért, mert megszoktad a már meglévő életedet. "Lépj ki a mókuskerékből" biztos hallottad már ezt a kifejezést aminek a mondanivalója az lenne, hogy változtass az életeden, a szokásaidon. Ehhez pedig az szükséges hogy jár nyitott szemmel.

Ne légy LUSTA, KEDVETLEN! 

Amikor rólad van szó, a saját életed jobbá tételéről, akkor kutyakötelességed, hogy maximálisan helyt állj és teljes erőbedobással dolgozz azon, hogy jobb legyen az életed. Az hogy lusta vagy és kedvetlen, nem érdekel konkrétan semmi és megelégedsz azzal ami van még ha rossz is mert szokásoddá vált úgy élni ahogy eddig éltél, akkor még több rosszat és negatív dolgot fogsz kapni az élettől. Az ember mindig nem tud fitt lenni és erős de törekedni kell. 

Tűzz ki napi célokat és teljesítsd! 

Az életed hátralevő részében váljon szokásoddá napi célokat kitűzni és teljesíteni! Arra összpontosíts, amit akarsz, és ne arra, amit nem akarsz! 

Mindennap kerülsz olyan helyzetbe amelyekre megoldást kell találnod, így fontos, hogy olyan szokásokat alakíts ki, amelyek a kívánt eredményhez juttatnak a céljaiddal kapcsolatban. De ehhez kellenek a napi célok amelyek lehetnek bármilyen aprók is de megvalósítod őket és ez a szokásoddá válik, hogy mindig törekedsz, teszel azért, hogy elérd amit akarsz és ez hosszútávon nagyobb és nagyobb eredményeket szül majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://inforfess.blog.hu/api/trackback/id/tr613531557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása