CSAK CSINÁLD

Inforfess

Inforfess

A szeretet tollával írt pillanatok

2017. december 24. - Inforfess

christmasbaubles.jpg

Ezüst szánkót hajt a dér hófehér határon,
deres szánon didereg, fázik a Karácsony.
Zendül a jég a tavon, amint átal jönnek,
decemberi hópihén fénylik már az ünnep.
A kályhánkban láng lobog, gyere be Karácsony!
Gyújtsd meg gyertyád, fényszóród itt a fenyőágon!
Melegedj meg idebent, légy vendégünk mára,
Karácsonyi csillagod tedd a fenyőfánkra!

Elérkezett hát a karácsony ünnepe amely a legőszintébb, legtisztább pillanatokat rejti. Ilyenkor az emberek szívében egy kis csengő csilingel a szeretettől, amely melegséggel átitatva örülni tud minden apró szépségnek.

little-gingerbread-and-lots-of-gummy-candies_1366x768.jpg

Míg kint javában "tombol" a tél, addig a házakat bent a sült bejgli illata járja át, amit a feltételek nélküli szeretet és a boldogság kísér. Ezekben a pillanatokban érezhető, hogy mintha kicserélődtünk volna, nem gondolva a nehézségekre élvezzük a pillanatot azokkal az emberekkel, akiket a legjobban szeretünk.

karacsony2.jpg

90.jpg

5499e0380f13c.jpg

A nagy készülődés, rohangálás közepette fel csendülnek a karácsonyi dalok is, amelyek olyan harmonikus hangulatot teremtenek, ami az év többi napján talán nem is érezhető. Mindezek mellett a karácsony nem csak össze hozza az embereket, hanem próbál valamit tanítani is.

szeretet-karacsony-03.jpeg

Az a bizonyos valami a SZERETET lenne. Az a szeretet ami ilyenkor átjárja az emberek szívét, otthonaikat, minden tettüket, kicsit arra tanít, buzdít hogy éljük ebben a szeretetben, boldogságban és harmóniában az év minden egyes napját. 

csoport.jpg

Karácsony egy évben csak egyszer van, viszont az a rengeteg szeretet, lelkesedés, óda figyelés a másikra, boldogság, harmónia nem kell, hogy a karácsony végeztével semmisé legyen, mert ugyanolyan nagy lelkesedéssel és szeretettel lehet tovább élni. Úgyhogy köszönjük szépen neked KARÁCSONY, hogy megtanítod minden alkalommal nekünk, hogyan is érdemes élni.

Csodás ünnep a karácsony,
A földre eget varázsol.
Fenyõágon gyertya lángja,
Csillagot visz kis szobánkba.
Fõként nektek azt kívánom: legyen BOLDOG a KARÁCSONY! 

karacsony4_kicsi.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://inforfess.blog.hu/api/trackback/id/tr4713513987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása