CSAK CSINÁLD

Inforfess

Inforfess

Percekből órák, órákból napok és így tovább.

2017. november 25. - Inforfess

Van egy-két "apró" dolog ami többet ér a pénznél, s bármily meglepő ezeknek a dolognak tulajdonítunk néha a legkisebb figyelmet.1_gv2hh-qtauy2gs5iczdbyq_1.jpeg

 Ha belegondolunk picit, nem annak az értéke felbecsülhetetlen ami nem pénzben mérendő? Gondolok itt az időre, az egészségre, a valódi és feltételek nélküli szeretetre, boldogságra! 

time-and-tide-wait-for-none.jpg

Az idő mulandó sajnos, de mivel mulandó ezért annyira csodálatos, semmi sem azért szép és jó mert örökké tart! Annak tudatában élünk hogy egyszer meghalunk, éppen ezért igyekszünk ezt a pár évtizedet úgy élni ahogy élni érdemes, legalábbis azok akiknek vannak céljaik, akik nem akarnak meghalni úgy hogy nem tudták elérni mindazt amit szerettek volna. Mérhetetlen nagy fájdalom lehet az, hogy a legvégén mikor már nem számít semmi, rá jönni arra hogy elvesztegetted az idődet és nem éltél igazán és rá jönni arra hogy nem tudod visszacsinálni nem tudod azt mondani hogy megyek és megpróbálok újra élni, mert ez nem lehetséges. Éppen ezért ne a legvégén döbbenj rá hogy ez nemvolt élet, ha tudod hogy mit akarsz menj és szerezd meg, kiélvezve minden időt mert sajnos véges!

Az idő kihasználásához hozzátartozik az egészség megőrzése is! Az egészség egyik fő lételeme a létezésünknek, ezért ne bánjunk vele piszkosul, adjuk meg neki is a kellő figyelmet, vigyázzunk rá és óvjuk, hogy minden tökéletesen működjön elvégre önmagunkról beszélünk.

Az egészség olyasmi, mint a gondosan égetett gyertya. Ha körültekintő figyelmet szentelünk gyertyánknak, sokáig fog égni!

Szeretetben és boldogságban élni, hajszolva a kalandokat, célokat elérni, álmokat megvalósítani minden pillanatnak örülni még ha rossz is, mert így érezhető hogy igazán élsz, nyilván nem lesz minden zökkenőmentes de leküzdve az akadályokat, édesebb a siker visszagondolva min mentél keresztül! 

happy-people_1.jpg

A családdal, barátokkal együtt töltött idő nagyon fontos mert ők akik igazán számítanak! Társas lények vagyunk szükségünk van arra hogy megtaláljuk a boldogságot más emberekben is, általuk, közösen tudjunk boldogak lenni. Nem tudsz önfeledten örülni a sikereknek ha nincs kivel meg oszd hogy mi is történt veled! 

Lényegében a pénz jön és megy, egy ember aki gazdag volt de leszegényedett, képes újra nagy vagyont felhalmozni, akár többször is képes erre, de amit pénzel nem lehet megvásárolni azok az elsődleges és legfontosabb dolgok! 

happy-862x485.jpg

Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni. Oprah Winfrey

A bejegyzés trackback címe:

https://inforfess.blog.hu/api/trackback/id/tr3813376233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása