CSAK CSINÁLD

Inforfess

Inforfess

Lehetőséged van arra, hogy megteremtsd a lehetőséget!

2017. december 08. - Inforfess

teremts.jpg

Elsőre lehet furán hangzik, hogy lehetőséged van megteremteni a lehetőséget de erre valójában nem a fúra a megfelelő szó hanem a Természetes.

Ez egy természetes dolog amivel sok mindenki nem tud azonosulni, sokak úgy gondolják hogy a lehetőség majd csak úgy egyszer betoppan és akkor élhetnek vele de sajnos ez nem szokott így lenni. A lehetőséget az esetek 99%-ban te teremted meg saját magadnak. 

Ámbár lehet, hogy a lehetőséget más fogja felkínálni neked viszont az csak azért lehet mert te valamit előtte le tettél az asztalra, megszerezted a kellő tudást hozzá, keményen dolgoztál érte és ez által NEM meg kaptad csak úgy hanem MEG SZEREZTED/MEG TEREMTETTED magadnak a lehetőséget valami megszerzéséhez.

Lehet az:

  • Egy jó állás
  • Egy csodaszép autó 
  • Szép helyen való nyaralás
  • Egy hatalmas ház 
  • Sok pénz
  • Nagy kapcsolati tőke 
  • Vagy bármi más, mindegy az hogy mi

A lényeg, hogy ezeket senki nem fogja felkínálni neked és te sem tudod megszerezni csak úgy, amíg nem tettél valami olyat amivel ki érdemelnéd. Tehát ha te ülsz otthon arra várva hogy legyen egy szép autód amivel elmehetsz nyaralni és közben nem teszel érte semmit akkor sajnos így csak várni fogsz örökre.

Gyakran mondogatják az emberek "Hát azért nem tudtam megszerezni mert nem kaptam meg a lehetőséget, vagy hogy egyszerűen nekem nincs lehetőségem semmihez!" Lehet hogy nincs lehetőséged pillanatnyilag megvásárolni egy autót mondjuk de arra megvan a lehetőséged, hogy elkezdj egy folyamatot ami végeztével tied lehet az az autó. Az is lehet hogy te meg tettél mindent, megvan a kellő tudásod ahhoz, hogy mondjuk meg kapj egy kiváló állást viszont nem téged választanak, nem kapod meg a lehetőséget úgymond. Ekkor sem kell csüggedni mert az a lehetőség továbbra is fenn áll számodra hogy újat keress esetleg még jobbat, nem szabad egy-egy kudarc után feladni mert ahogy más elveheti tőled az esélyt úgy te is magadtól.. De az örökkévalóságig úgysem fognak visszautasítani, mert lesz/lesznek olyanok akiknek rád van szükségük.

Nyilván a folyamat amin közbe végig mész az nem könnyű, tehát ha valamit akarsz akkor azért meg kell hogy dolgozz de sokkal jobb ennek a folyamatnak a részese lenni mint otthon ülni várva a csodát..

Ami a legfontosabb, hogy mindent te építhetsz fel magadnak úgy a jó életet mint a kevésbé jót is.

A bejegyzés trackback címe:

https://inforfess.blog.hu/api/trackback/id/tr9813456427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása