CSAK CSINÁLD

Inforfess

Inforfess

1 év = 365 LEHETŐSÉG!

2017. november 28. - Inforfess

gratitude.jpgAkármennyire is meglepő de minden nap egy újabb lehetőség, minden nap mikor ki kelünk az ágyból lehetőséget kapunk arra hogy alkossunk valami újat, építsünk új kapcsolatokat, tanuljunk valami olyat amit még nem tudunk. Apró dolgok is nagy változást hozhatnak olykor az életünkbe csak észre kell venni őket és élni kell ezekkel a lehetőségekkel!

Ásunk bele egy kicsit mélyebben!

Mihez is van konkrétan lehetőséged minden nap?beautiful_summer_2560x1600.jpg

Elsősorban lehetőséged van minden nap ÉLNI! Ezt sokan természetesnek veszik de nem mindenki él.. Pontosítva nem mindenki él igazán! Rengeteg ember van aki azzal panaszkodik hogy az élet milyen rossz és hogy milyen nehéz, hogy semmi sem sikerül.. Szenvedve élnek, nincs boldogság az életükbe és nem tudnak örülni semminek. Ebből adódóan nem veszik észre azt a mindennapi lehetőséget amit saját maguk megteremthetnének a jobb élet reményében pedig mindenki egy döntésre van attól hogy egy teljesen más, egy jobb életet éljen, erről is írtam egy cikket ITT. Szóval minden nap mikor felkelsz megteremtheted magadnak azt amire vágysz! Hát nem csodálatos? Minden napnak úgy vághatsz neki hogy igenis ma azért teszek hogy jobb életet élhessek és ez egy lehetőség ha hiszed ha nem, mert törvény nem tiltja hogy elérd a céljaid és egy olyan életet élj amilyet szeretnél! Csak és kizárólag rajtad múlik hogy élsz-e a mindennapi lehetőségekkel. 

Ugyanakkor lehetőséged van a tegnap hibáit kijavítani jobbá tenni! Ne hidd hogyha valamit el rontasz akkor többé sose lesz lehetőséged bármit is megcsinálni.. Vagy nyerünk vagy tanulunk, tehát ha nem sikerült ma valami akkor szűrd le azt hogy mit tanultál belőle fogd fel tapasztalatként és vizsgáld meg hogy mit kellene tenned annak érdekében hogy holnap mikor felkelsz akkor sikerrel járj! Nem baj az ha hibázol egyszerűen NE FÉLJ HIBÁZNI! Akkora hasznuk van a hibáknak, az elbukásoknak, hogy el sem hinnéd. Ezek amik előre és előre visznek, növelik a tapasztalatod, erőssé tesznek és kitartóvá! Megmutatják hogy milyen ember vagy. 

Nagy kár hogy sok mindenki magába húzódva éli az életet, semmit nem mutatva a külvilág felé. Nagy kár hogy olykor a szégyen és a félelem erőt vesz az embereken ami megbénítja őket a cselekvésbe, és az új kapcsolatok kiépítésébe pedig mindenki olyan nagyszerű életet építhetne magának amit titkon élni szeretne. 

CSAK AKKOR NINCS ESÉLYED HA NEM ADSZ MAGADNAK!!!!

Ne vedd el saját magadtól a lehetőséget hogy megteremtsd azt az életet amit élni szeretnél. Mindezt ne vedd el magadtól a félelemért cserébe! Később nagyon bánni fogod és az 1 milliószor rosszabb lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://inforfess.blog.hu/api/trackback/id/tr113400671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása