CSAK CSINÁLD

Inforfess

Inforfess

Egy döntés = egy teljesen más élet

2017. november 26. - Inforfess

le-meridien-bora-bora.jpg

Mindenki egy döntésnyire van egy teljesen más élettől! 

A döntés amit ha meghozol akkor egy teljesen más életet élhetsz és onnantól minden megváltozik. S hogy mi ez a döntés? Nagyon egyszerű, csak arról kell döntened hogy más életre vágysz, egy jobb életre ahol nem gátolnak anyagi korlátok, ahol úgy élhetsz ahogy szeretnél azaz szenvedélyből! Ugyan már ez hülyeség, hogy élhetnék olyan boldog életet amilyet szeretnék a jelenlegi körülményeimhez képest? Ne szédíts! Valóban hülyeség lenne? akkor miért érte el számtalan ember azt a szintet, hogy a szükségleteik nem másoktól függenek? 

Miért tudnak ilyen vagy ehhez hasonló házban lakni?clifton-family-home-outdoor-terrace.jpg

Miért tudnak ilyen vagy ehhez hasonló autóval járni?bugatty.jpg

Miért tudnak ilyen szép helyeken nyaralni? hawaii_coast_resort_rest_palm_trees_lagoon_blue_water_54603_1920x1200.jpg

Miért élnek fényűző életet boldog párkapcsolatba? Kiélvezve minden pillanatot, nem arra gondolva hogy holnap megint hogyan lesz? Egyáltalán miért olyan a világ amilyennek ők akarják? 

  • Azért lenne mert a tökéletes helyen születtek?
  • Netán a tökéletes időben? 
  • Nagy vagyont hagytak hátra a szülök? 
  • Vagy csak mert szerencsés? 
  • Esetleg kiválasztottak és csak ők élhetnek úgy?

Butaság ezeket gondolni, nincs tökéletes hely, sem tökéletes idő és még csak nem is kiválasztottak! Ugyan olyan emberek mint mindenki más azzal az apró különbséggel, hogy ők meghozták a döntést, meg merték hozni azt a döntést ami megváltoztatta az életüket. 

Az ember addig nem tud változtatni a dolgokon amíg nem szenvedett eleget viszont észrevehető az ha nem mennek jól a dolgok, ha többet akarsz több mindenre vágysz amit a jelenlegi körülményeid, a munkád, az anyagi háttered nem tud meg adni neked, de van megoldás csak el kell határozd, meg kell hoznod a döntést hogy változtatni akarsz az életeden és cselekedned kell. 

Ne a rossz kérdést rakd fel hogy másnak nem sikerült neked miért sikerülne?

A jó kérdést rakd fel ami így szól: Ha másnak is sikerült nekem miért ne sikerülne? Elvégre nem te leszel az első aki változtat az életén és sikeres lesz! 

Ami érdekelhet: 

5 mód hogy minden nap motivált legyél!

5 idézet ami hozzásegít a jobb közérzethez és tettekre sarkal! 

A siker egyetlen titka...

A sikeres karrierépítés 8+1 alapelv segítségével

 

A bejegyzés trackback címe:

https://inforfess.blog.hu/api/trackback/id/tr9213389005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása