CSAK CSINÁLD

Inforfess

Inforfess

A siker egyetlen titka...

2017. november 20. - Inforfess

siker-kulcs.png

Valóban titka lenne a sikernek? Úgy gondolod hogy aki dús gazdag, aki sikeres annak van 1 titka ami óda vezette őt? amit nem árul el senkinek? 

Tévedés a siker egyetlen titka, valójában az hogy a sikernek nem titka hanem ÁRA van! 

S hogy mi ez az ár? Amivel fizetned kell a sikerért? Ezt az árat kemény munkának nevezik amit néha hétvégén is csinálni kell amikor mások pihennek. Eltökéltség ami nem szabad veszítsen a mértékéből. Szenvedély amivel ha fáradt vagy is, ha megtört vagy is, ha boldogtalan vagy is előrébb és előrébb tudsz haladni! Az önfejlesztés és folyamatos tanulás, fejlődni akarás, lehet hogy elég az elinduláshoz amit tudsz viszont ha nem fejleszted tovább a képességeidet a tudástáradat akkor nem tudsz tovább haladni!

NE VÁRD HOGY A SIKER BE KOPOGTASSON AZ AJTÓN!, mert sosem fog! Nincs tökéletes alkalom, illetve van az pedig a MOST! 

Ne várj, a legjobb alkalom soha nem fog elérkezni. Kezdj hozzá ott, ahol éppen most vagy, és használj bármilyen eszközt, ami csak a kezedbe kerül, hiszen a legjobb szerszámokat útközben úgyis meg fogod találni. Napoleon Hill

Ha valaki nem akar erőfeszítéseket tenni azért hogy sikeres legyen, nem akar állandó megpróbáltatások részese lenni, nem hajlandó fejlődni, tanulni és inspirálni másokat is erre akkor sajnos nincs sikerre ítélve. Mindenki saját magát ítélheti sikerre, és mindenki egy döntésnyire van egy teljesen más élettől! 

 

Én nem hiszek a körülmények hatalmában. Hiszem viszont, hogy ebben a világban csak azok boldogulnak, akik megkeresik a megfelelő körülményeket, és ha nem találják, megteremtik azokat.George Bernard Shaw

 

the-happy-habits-12-habits-for-happiness.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://inforfess.blog.hu/api/trackback/id/tr9913323373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása