CSAK CSINÁLD

Inforfess

Inforfess

Pályakezdő vagy? Vagy csak nem tudod mitévő légy?

2017. november 16. - Inforfess

Az ember életében eljön az az idő amikor már saját magának kell meg hozni a döntéseit, s néha van hogy nem tudja mitévő is legyen.

Senki nem képes mindig minden körülmények között a legjobb, legerősebb formáját hozni, mindenkinek van az életében egy vagy több olyan pont ahol sebezhetővé válik. De az ilyen helyzetek mutatják meg hogy ki is vagy valójában, hogy képes vagy-e meghozni azt a döntést amit elvárnak tőled vagy amit épp amit te vársz el magadtól.

Pályakezdő vagy és elszeretnél helyezkedni, megszeretnéd találni az útad a világba de tanácstalan vagy? nem tudod hogy mik az erősségeid hogy mikben vagy jó? És már eleged van a semmit tevésből? 

Először is vizsgáld meg hogy miben vagy te jó, mi olyat tudsz adni az embereknek ami segítségükre lehet, és ami neked is kedvező, jó közérzetet nyújt és boldogsággal tölt el, mi az amit szenvedéllyel tudsz végezni segítve az embereknek és ebből kifolyólag pénzt is tudsz a szolgáltatásaidból keresni. Kérj segítséget a barátaidtól a kivitelezésbe, keress olyan embereket akik ezt csinálják és már értek el sikereket, építs kapcsolatokat. Itt van az internet, gyakorlatilag ez a leggyorsabb eszköz napjainkban, úgy információ szerzésre mint kapcsolatépítésre, én nem vagyok hajlandó elhinni annak aki azt mondja hogy így sem lehetséges kivitelezni egy jó tervet, minden adott ahhoz hogy sikeres legyél, ha ezt a cikket olvasod akkor biztos interneted is van és egy eszköz amit használni tudsz! Csak rajtad áll hogy mennyire leszel sikeres abban amit csinálni szeretnél. Ugye hogy már nem is vagy annyira tanácstalan? biztos motoszkál benned az hogy ez már egy jó kiindulási pont, megvizsgálni miben vagyok jó, mit tudnék szenvedéllyel csinálni, mi az amiből anyagi javakhoz jutnék. Keress fel olyan embereket akik hasonlóval foglalkoznak mint amivel te szeretnél, nézd meg a munkásságukat, kérj tanácsokat, ezeket javarészt azt interneten is megteheted, keress információt, fejleszd magad, társuljatok többen össze és alkossatok. 

business-meeting-yuri-arcurs.jpg

 Társulj össze olyan emberekkel akik hasonló gondolkodásmenetet folytatnak mint te. Egy videóban láttam, két srácnak az volt a célja hogy minden hónapban ki akarták egészíteni a fizetésüket + 10 ezer forinttal (alkalmazottak voltak) azt tervezték hogy céget alapítanak, vállalkozást csinálnak. Az ötlet onnan jött nekik hogy karkötőt vásároltak, és eldöntötték hogy ilyeneket fognak készíteni, weboldalt csináltak és ma már 127 milliót kerestek egy év alatt. Tehát jó az ha van lehetőséged és tudsz társulni hozzád hasonló emberekkel. Rengetek lehetőség van amit ki kell használni, és sok fel nem talált dolog ami vár arra hogy valaki vagy valakik neki kezdjenek! :) 

 

Amennyiben tetszettek a leírtak és szeretnél hasonlókat olvasni kövessél be és ha úgy gondolod hogy nem csak rajtad hanem másokon is segíthet akkor lehetőségeidhez mérten oszd meg! :) 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://inforfess.blog.hu/api/trackback/id/tr7213286287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása