CSAK CSINÁLD

Inforfess

Inforfess

A MEGERŐSÍTÉSEK EREJE

2018. január 02. - Inforfess

bn-dt380_mindma_p_20140718113133.jpg

Megerősítés lehet bármely olyan állítás, amelyet egy nap akár többször is megismételsz . Rendszeresen ismételgeted és megerősíted magadnak azt, hogy mit akarsz el érni az életben, mit fogsz tenni valaminek az érdekében.

A megerősítések olyanok, mint egy pozitív kinyilatkoztatás, arról amit igaznak hiszel, kimondod magadnak többször is, hogy te igenis elfogod érni amit célul kitűztél ez által megerősíted rendszeresen magadnak, hogy igen valóra válthatod, ami nagyon fontos az adott cél elérése érdekében. Nem minden esetben, sőt majdnem soha nem a külvilág megerősítése a legfontosabb, legalábbis nem az kell legyen az elsődleges cél, hogy téged bárki is megerősítsen abba, hogy mondjuk amit te csinálni szeretsz az jó, és kamatoztatható. Ha te legbelül érzed, hogy igenis ez tesz boldoggá akkor fogsz találni rá módot, hogy esetleg a későbbiekben a megélhetést is jelentse. 

Mások negatív megerősítése nem kell hogy a te valóságoddá váljon. Ha téged bárki is megakar győzni arról, hogy amit akarsz hülyeség, hagyd abba! Akkor te mosolyogj egyet majd csináld tovább. 

Csak addig tűnik lehetetlennek és elérhetetlennek amíg valaki el nem éri!  

Fontos, hogy bízni tudj magadban ez által a világ negatív hatása nem teperhet le és nem téríthet el a helyes útról. 

Nem kell másoknak megmagyaráznod a megerősítéseidet, valószínűleg azt fogják mondani, hogy nem működnek, vagy azt, hogy ne vesztegesd az idődet, hanem kezdj el élni. 

Negatív megerősítések negatív eredményekhez is vezetnek: " Nem vagyok jó matekból, nem tudok új barátokat szerezni, nem érzem magamat jól a bőrömben, nem vagyok képes rá, túl öreg vagy hogy ezt megtegyem..." bizonyára ha mindig azokat a megerősítéseket táplálod amit nem szeretnél sajnos nem fog jobbá válni a helyzet, csakis azt kapod vagy még többet abból amit eddig kaptál. 

A pozitív megerősítésekkel nem hazudsz magadnak, csupán csak ismételgeted azt, hogy amiben hiszel és amit tenni akarsz, az téged boldoggá tesz, ez által bizonyára sokkal közelebb kerülsz a megvalósításukhoz, míg nem a valóságod részei lesznek.

Szinte  mindig igaza van annak is, aki azt mondja, hogy Képes vagyok rá!, és annak is aki azt, hogy Nem vagyok rá képes!  Henry Ford 

A bejegyzés trackback címe:

https://inforfess.blog.hu/api/trackback/id/tr713540499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása