CSAK CSINÁLD

Inforfess

Inforfess

6 tipp ahhoz hogy minden nap boldog légy!

2017. november 19. - Inforfess

happy-people.jpg

A rohanó mindennapokban az ember hajlamos át engedni magát a negatív érzéseknek, a körülmények határozzák meg őt és nem ő a körülményeit, ezáltal elfelejtődik hogy mi is az a boldogság. Elfelejtünk boldognak lenni és sajnos nincs 1000 évünk arra hivatkozva hogy majd egyszer boldog leszek.. Legyél boldog ma, holnap és amíg élsz minden nap, nincs arra időd hogy a boldogság találjon meg téged, te találd meg a boldogságod! 

6 tipp ahhoz hogy boldog légy minden nap!

 

1.Ne rágódj minden apróságon! Biztos veled is elő fordult már hogy túl sokat rágódtál valamin, túl nagy figyelmet tulajdonítottál valamire.. viszont később rá jöttél hogy nemvolt értelme.. Merd el engedni a dolgokat, s tedd fel a kérdést magadnak hogy fog számítani ez 5 év múlva? Ami 5 év múlva nemfog számítani azon nem érdemes 5 percnél többet rágódni. 

 

2.Ne akarj mindenkinek megfelelni! Minek akarsz mindenkinek megfelelni? Nem fogsz tudni mindenkinek megfelelni, már csak azért sem mert minden ember más, más szükségletekkel. Sosem lehetsz boldog ha azt tartód szem előtt hogy mindenkinek jó legyél, mindenkinek megfelelj. Saját magadon kívül ne igen akarj másoknak megfelelni! 

 

3.Csináld azt amit szeretsz! Kevés dolog tehet boldogabbá mint az hogy azt teheted minden nap amit szeretsz. Abban a tudatban fekhetsz le, hogy amikor fel kelek megint azt csinálhatom amit igazán szeretek, ami boldoggá tesz! Ha azt csinálod amit nem szeretsz az fel emészt lehet nem azonnal mert erős vagy de hosszú távon csak a problémák fognak jönni, frusztrált leszel azon gondolkodva hogy valami olyat csinálok másnak amit nem szeretek és ez biztos elveszi a boldogságod.

 

4.Menj és kapcsolódj ki! Ha sikereket akarsz el érni az életben, céljaid vannak amiket meg akarsz valósítani, gazdag akarsz lenni akkor nélkülözhetetlen a kemény munka, lesz hogy hétvégén is keményen kell hogy dolgozz viszont az hogy elmész időnként szórakozni az nem jelenti azt hogy nem tudsz soha célba érni, a szórakozás kell ahhoz hogy kicsit félre tudj tenni mindent, és megpihenj, kikapcsolódj. 

 

5.Segíts másokon! Biztos mindenki örül annak ha ajándékot kap, esetleg segítséget a problémái megoldására ez tényleg jó érzéssel tölt el mindenkit. De ha még nem próbáltál adni szívből valami kézzel foghatót, esetleg nem nyújtottál segítséget még senkinek akkor bizton állíthatom hogy legalább annyira jó érzés mint kapni, az hogy örül a másik fél a te segítségednek esetleg ajándékodnak az is egy felemelő érzés! 

 

6.Tölts együtt minél több időt a szeretteiddel! Véleményem szerint nem meglepő az hogy nagy boldogságérzettel tölt el ha együtt lehetsz a szeretteiddel, azokkal az emberekkel akik fontosak a számodra. Ezek elsősorban a családi kör, másodsorban meg lehetnek a közeli barátok is. Akik fontosak nekünk sok erővel és szeretettel ruháznak fel minket és így könnyebben vesszük a mindennapi akadályokat is! 

Amikor a boldogság egyik ajtaja bezárul, egy másik kinyílik. De gyakran oly sokáig tekintünk vissza a zárt ajtóra, hogy nem vesszük észre, amelyik megnyílt előttünk. Helen Keller

A bejegyzés trackback címe:

https://inforfess.blog.hu/api/trackback/id/tr9813310451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása