CSAK CSINÁLD

Inforfess

Inforfess

Hozd meg a döntéseidet

2017. november 14. - Inforfess

A legtöbb ember fél meghozni a saját döntéseit, félnek a következményektől, félnek attól hogy nem fog sikerülni, majd mit fognak gondolni rólam ezután kérdés kavarog a fejükben , s inkább a gyengeségeikre támaszkodva igazat adnak a negativ és mindent elrontó gondolataiknak, elnyomják magukba a döntést, azt a döntést ami megváltoztathatná az életüket vagy legalább hatással lenne a jelenlegi helyzetre nézve. 

Egy döntésre van mindenki egy teljesen más élettől, egy döntésre! Ne félj meghozni a saját döntéseidet, ne foglalkozz mások véleményével, mert egyszerűen nem éri meg be engedni öket a fejedbe, nem éri meg hogy más emberek miatt kősöbb megbánd azt amit nem tettél meg! 

De ahoz hogy döntést tudjunk hozni, olyan döntést ami a javunkra válhat, szükségünk van inspirációra, motivációra, egy lőketre ami átsegít minket azon hogy ne a másik utat választjúk , ne engedjük a negativ gondolatok zaja elnyomja a mi döntéshozatalunk kifejtését!enhance-motivation-elearning.jpg

Minden nap szükségünk van arra a bizonyos lőketre, minden nap egy kihivás, a munkahelyen vagy éppen otthon ezért nem elég ugy le élni az életed hogy minden mindegy.. Ne legyen minden mindegy!! Ne mond azt hogy majd lesz valahogy! Gondolom nekedis vannak olyan vágyaid amiket el akarsz érni, meg akarsz élni, hát menj és szerezd meg, hozd meg a megfelelő döntéseket! Ha nem tetszik a jelenlegi munkahelyed, nem keresel annyi pénzt amennyire neked éppen szükséged van, akkor hozd meg a döntést, ne félj döntést hozni, ne félj ki mondani hogy te többre vagy hivatott, hogy ez neked nem elég, te többet akarsz!

Én tudom beszélni róla könnyebb mint megtenni, de a mai életben, ebben a szép kerek világban mi az ami könnyű? Szegénynek lenni nehezebb vagy gazdagnak lenni nehezebb? Mindenki hozza meg magának a saját döntéseit és aképp cselekedjen!  

A bejegyzés trackback címe:

https://inforfess.blog.hu/api/trackback/id/tr2213273805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása