CSAK CSINÁLD

Inforfess

Inforfess

A napi célkitűzések fontossága!

2018. január 17. - Inforfess

planning-and-smart-goal-setting-960x600.jpg

Életed hátralevő részében váljon szokásoddá napi célokat kitűzni és teljesíteni! Arra összpontosíts, amit akarsz, és ne arra, amit nem akarsz! 

A napi célok kitűzése és annak az elérésére való törekedés sok mindent megtaníthat, ami a jó irányba tereli az életed.

Nem a célok nagysága a mérvadó, ugyanis egy nap alatt nem tudod lehozni a "csillagokat", hanem sokkal inkább az, hogy szép lassan napról napra megtanítod magadnak megszerezni, elérni a kívánt dolgokat, ami hosszútávon egyre több és több lesz. 

Ha az ember úgy él, hogy egy rendszerre építi a mindennapjait (jelen esetben a napi célkitűzés), akkor biztos nem maradnak el az eredmények. 

Sok kicsi sokra megy! 

Ez lehet az alapja a napi célkitűzéseknek, mert az apró dolgok rá vezetnek arra, hogy hogyan is érheted el a nagy dolgokat. Ez nem megnehezíti az életed, hanem megerősít abban, hogy elérheted amit akarsz ha teszel érte minden nap. Bármilyen közhelyesnek tűnik is az az állítás, hogy "tegyél a célodért és eléred" a valóságon mégsem változtat ugyanis az esetek nagy többségében csak akkor kapod meg amit akarsz, ha kellő energiát, munkát fektetsz bele. 

Gyönyörű az, ha az ember célba lát S eléri azt, tűzön-vízen át. ~Ibsen, Henrik~

A bejegyzés trackback címe:

https://inforfess.blog.hu/api/trackback/id/tr5913580915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása